April 10, 2021 marin

Estetika e fytyrës

Tashme, trajtimi estetik i fytyres behet edhe nga dentist, te cilet jane trajnuar ne kete fushe. Duke qene se dentisti e njeh me se miri gjithe anatomine e fytyres (muskujt, nervat, etj.), realizon me se miri estetiken e fytyres. Tashme per te bere korrigjime te fytyres (rrudha, buzet, hunda, nofulla, etj.) cdo gje qe ka te bej me fytyren, perdoret botox dhe acid hyaluronic te fimave me prestigjoze ne bote, sic eshte TEOXANE (GJENEVE)

Botox eshte emri i markes se Botox tip A, nje toksine natyrore qe injektohet ne menyre te sigurt ne muskuj, per t’i bere ata te relaksohen. Kjo zbut rrudhat dhe linjat e thella duke ju bere te dukeni te fresket dhe te rinuar. Nese keni rrudha shume te thella, mund te interesoheni edhe per mbushesit e lekures. Trajtimet tona te rrudhave jane gjithashtu te njohura per pacientet, te cilet gjithashtu vijne per te mbushur buzet.

Ju duhet te vini  per nje konsulte, ku do te diskutojme rezultatet e mundshme dhe sesi ky trajtim i mrekullueshem mund t’ju beje te dukeni dhe te ndjeheni vite me te reja ne vetem disa dite.