April 10, 2021 marin

Terapi (Mbushje dentare)

Tek KissDent behen te gjitha trajtimet sipas diagnozes se dhembit, qe nga mjekimet me te thjeshta deri ne ato me te nderlikuara.

Pra mbushje kurore, mbushje kanali (rrenje), trajtim infeksioni, etj, te cilat kryhen me metodat me bashkekohore, ne menyre qe pacientit ti shkurtohet koha e mjekimit dhe mjekimi te behet pa dhimbje.

Mbushjet e dhembeve behen me materiele BRAND,  me te mirat ne fushen e dentistrise.