Turizmi Dentar

A është turizmi dentar i sigurtë?

Duke filluar nga dentistria estetike deri ne trajtime esenciale, popullariteti i turizmit dentar ka filluar te rritet gjithnje e me shume, per shkak te kursimit te madh financiar.

Katër janë arsyet kryesore

pse ne besojmë që punimet e kryera në klinikën tonë
janë të sigurta dhe të një niveli të lartë botëror.

 1. Eksperience 35-vjecare.
 2. Teknologjia e fundit/materiale te markave prestigjioze.
 3. Staf i specializuar dhe nen trajnime te vazhdueshme.
 4. Qindra kliente te lumtur, e dokumentuar ne Google Review, YouTube, Facebook dhe me teper.

Nje fakt interesant: Shumica e punedhenesve nuk ofrojne siguracion per sherbimet dentare ne Mbreterine e Bashkuar (Angli), si pasoje kostoja e sherbimeve dentare eshte shume e larte, sidomos, ne qofte se duhen disa seanca trajtimi.

Turizmi dentar sjell deri ne 50-70% kursim dhe ne kliniken tone, ju garantojme, se nuk ka kompromis sherbimi dhe cilesia e punimit. Me ane te turizmit dentar, evitoni edhe pritjet e gjata per nje takim tek dentisti, duke qene se te gjitha punimet, do mbarohen shpejt gjate kohes qe jeni ketu.

Si funksionon?

Shkurtimisht ju duhet te ndiqni vetem disa hapa:

 • Komunikimi fillestar dhe percaktimi i situates tuaj dentare.
 • Percaktimi i nje preventivi.
 • Mbas prenotimit, udhetimi aeroport-klinike dhe akomodimi (prane klinikes) falas.
 • Pushimet tuaja dentare, fillojne.

A ja vlen ekonomikisht turizmi dentar?

 • Sipas “Dental Departures” me ane te turizmit dentar mund te kursesh deri ne 70%. Pra, nje kursim total prej mijera euro/paund.
 • Per shembull, nje implant dentar ne Kliniken KissDent kushton 600£, ndersa ne Britani shkon deri ne 2500£. Fasetat ne KissDent kushtojne 200£ krahasuar me 920£ ne Britani.
 • Sigurisht duke perdorur materiale te standarteve Europiane nga partneret tane, gje qe mund ta verifikoni online dhe vete kur te mberrini ne kliniken tone, transparenca sjell besimin.

Mundësi për të zbuluar një shtet të ri.

Shqiperia eshte nje vend i bukur, i pasur me kulture, klime dhe natyre te mrekullueshme. Kryeqyteti, Tirana, me plot 2.544 ore diell ne vit (nder 10 te parat ne Europe persa i perket diteve me diell) eshte nje qytet plot karakter, shumengjyresh, sharmant dhe i sigurte. Me nje nder popullsite me te reja ne moshe ne Europe, Tiranes nuk i mungon energjia dhe jeta e nates per te cilen shquhet. Duke kombinuar zhvillimin e shpejte, ndertesat moderne, arkitekturen e eres sovjetike, gjallerine qe ofron vete qyteti por edhe me shume, ju garantojme qe Tirana eshte nje kenaqesi per t’u vizituar.