më tepër vetëm në 4-6 ditë për të gjitha shërbimet më tepër 35 vite eksperiencë “Cilësi, etikë pune, profesionalizëm”. më tepër Teknologjia më e fundit Laborator-dentar-kissdent më tepër cikël i i mbyllur shërbimesh më tepër drejtues i padukshëm i dhëmbëve më tepër implante me garanci të përjetshme

Klinika më e rekomanduar në Shqipëri!

Pse ne?

KissDent ofron vetem me te miren, nga konsulta e pare… deri ne rezultatin final. Gjithçka brenda 4-6 diteve.

35 vite eksperience:

● Te paret ne Shqiperi qe prej vitit 2006 ne perdorimin e teknologjise
CAD/CAM.
● Gjithçka brenda nje cikli te mbyllur, staf i specializuar.

Benefitet e te paturit laborator brenda ne klinike:

● Laboratori drejtohet nga teknike te specializuar te cilet bashke me teknologjine me te fundit, garantojne arritjen e nje estetike perfekte.
● Kombinimi i eskperiences 35-vjecare dhe teknologjise moderne (CAD/CAM, skaner 3D), ben te mundur arritjen e nje standarti te larte te punimeve.

Sherbim dental me nivel te larte:

● Dentistet tane kryejne specializime vazhdimisht.
● Materiale te kualitetit me te larte per nje rezultat “lege artis”.
● Perdorimi i teknologjise me te avancuar, garanton trajtime jetegjata me
estetike maksimale.

Cikël i mbyllur shërbimi

Teknologjia me e fundit, Laboratori, Stafi i Specializuar dhe Materialet Cilesore, ju mundesojne pacienteve zgjidhjen e enderruar, duke realizuar cdo sherbim te nevojshem brenda 4-6 diteve!

Pritja ne aeroport

(dhe shoqerimi per ne klinike/akomodimi)

Konsulte

(kontrolli fillestar dhe evidentimi paraprak i problemeve)

Grafi Panoramex

(e thjeshte ose 3D, per te evidentuar perfundimisht punimet qe duhen bere)

Hartimi i preventivit

(kostoja perfundimtare e punimeve)

Perdorimi i CAD/CAM

Kontrolli final

(dhe percjellja per ne aeroport.Te gjitha brenda 4-6 diteve!)

brenda-javes

Teknologjia më e fundit!

Te Paret ne Shqiperi ne perdorimin e teknologjise CAD/CAM (ne 2006, dhe certifikim ISO:9001) per t’ju ofruar gjithnje me te miren klienteve tane!

<b>CAD/CAM</b> me 5-akse

CAD/CAM me 5-akse

(projektimin dhe prodhimin e kompjuterizuar. Termi “5-akse” i referohet numrit te drejtimeve qe makineria mund te levize).

<b>Skaner 3D</b> panoramik

Skaner 3D panoramik

Perdor doza ultra te ulta te rrezatimit, per te marre imazhet e nevojshme per diagnostikim dhe trajtim.

<b>Printer 3D</b>

Printer 3D

printimi i nje dhembi provizor (te perkohshem) brenda 4 oreve.

sherbimet

Shërbimet dentare

Eksperience 35-vjecare, laborator i kompletuar me cikel te mbyllur per nje sherbim cilesor dhe te shpejte per klientin.
Cmimet konkuruese, eksperienca shumevjecare, teknologjia moderne si dhe vendodhja ne qender te Tiranes, e bejne Kliniken Dentare KissDent nje zgjedhje perfekte per klientet vendas dhe te huaj.

<b>Koronat</b> dentare (kellef):

Koronat dentare (kellef):

Koronat dentare mbulojne dhembin 360 grade. Koronat rekomandohen te mbulojne dhembet e demtuar, te thyer ose te konsumuar.

më tepër
<b>Mbushje</b> dentare:

Mbushje dentare:

Mbushje me kompozite garantojne estetike maskimale duke ruajtur ngjyren origjinale te dhembit.

më tepër
<b>Implantet</b> dentare:

Implantet dentare:

Implantet perdoren kur ka mungesa ose dhembe qe levizin dhe kane nevoje per heqje. Mund të zevendesojne nje dhemb te vetem, dhembe te shumte, ose nje grup te plote dhembesh.

më tepër
<b>Estetika</b> e fytyrës:

Estetika e fytyrës:

Perdorimi i botoxit per te pakesuar ndjeshem rrudhat dhe per te ruajtur estetiken natyrale te fytyres.

më tepër
<b>Inlays</b> dhe <b>onlays</b>:

Inlays dhe onlays:

Perdoren per te rivendosur dhembet ne rastet kur ato jane thyer, copetuar ose ekziston nje kavitet. Ndryshe nga nje mbushje dentare, restaurimi behet nga 100% porcelan i paster.

më tepër
<b>Aparat estetik</b> per drejtimin e dhembeve (invisalign):

Aparat estetik per drejtimin e dhembeve (invisalign):

Ekziston nje zgjidhje per te patur dhembe te drejte, pa patur nevoje te vendosni tela metalike.

më tepër
<b>Ortodonci </b> – Aparat Fiks:

Ortodonci – Aparat Fiks:

Perdoren ne rastin kur dhembet nuk korrigjohen me aparate te tjera (psh: invisalign, nuvola). Trajtimi zgjat minimumi 18 muaj dhe perdoren braketa qeramike ose metalike.

më tepër
<b>Stomatologji parandaluese</b> per femije:

Stomatologji parandaluese per femije:

Permbledh trajtime dentare per mbrojtjen e dhembeve, ku nder to hyjne fluorizimi dhe silantimi.

më tepër
<b>Zbardhimi profesional</b> i dhembeve:

Zbardhimi profesional i dhembeve:

Per cilindo qe deshiron nje buzeqeshje mahnitese, zbardhimi i dhembeve realizohet per nje periudhe te shkurter kohe me ate te teknologjise moderne lazer.

më tepër
<b>Kirurgjia</b> – ngritja e sinusit dhe shtimi i kockes:

Kirurgjia – ngritja e sinusit dhe shtimi i kockes:

Ngritja e sinusit mund te nevojitet per pergatitjen e implantit dentar.

më tepër
<b>Heqja</b> e nje dhembi:

Heqja e nje dhembi:

Perdorimi i anestetikeve lokale dhe teknologjise te fundit, e bejne mjaft te lehte dhe pa dhimbje heqjen e cdo dhembi. Heqja e dhembit nevojitet ne raste se dhembi eshte i infektuar ose demtuar rende dhe nuk mund te shpetohet.

më tepër
<b>Fasetat</b> dentare / Veneers:

Fasetat dentare / Veneers:

Fasetat jane nje nga trajtimet me te kerkuara nga pacientet. Fale perparimit te shpejte te teknologjise, nje game e gjere fasetash tani eshte ne dispozicion sipas preferencave tuaja.

më tepër
sherbimet

Partnerët tanë

Nje nga faktoret qe garantojne cilesine e punes tone, jane partneret lider boterore ne fushen e
materialeve dhe pajisjeve dentare, me te cilet kemi zgjedhur te bashkepunojme!