April 10, 2021 marin

Drejtuesi i padukshëm i dhëmbëve

INVISALIGN (NUVOLA)

Aparat estetik (i padukshem) per drejtimin e dhembeve.

Ekziston nje zgjidhje per te drejtuar dhembet, pa patur nevoje te vendosni braketa metalike si dhe tela. Keto jane maskerinat.

KissDent e ofron kete lloj sherbimi. Teknologjia qe ben kete lloj aparati te padukshem eshte shume e perparuar dhe u ofron pacienteve nje kohe relativisht te shkurter te trajtimit, ne krahesim me aparatet e tjera, ne varesi te rastit individual.

Pacientet do te marrin nje “video” te personalizuar e cila eshte nje vleresim dixhital se si do te levizin dhembet tuaj me kalimin e kohes qe mund te shikoni ne ekran, qe do te thote: qe ju e shikoni rezultatin perfundimtar te drejtimit te dhembeve me aparatin e tejdukshem NUVOLA, pa filluar pune. Kjo behet ne menyre, qe ju te jeni te qarte se si do ju levizin dhembet dhe si do jete perfundimi… Ku ka me mire, se, te shikoni rezultatin perfundimtar, pa filluar trajtimin.