Përse ne?

Çdo shërbim të nevojshëm brënda 4-6 ditëve!

Që nga momenti i parë do e kuptoni pse ne bëjmë diferencën!

Pervec eksperiences 35 vjecare, varietetin dhe cilesine e sherbimeve qe ofrohen nga klinika jone, do te vini re edhe atmosferen e kendshme duke ju dhene nje eksperience te re dhe qetesuese, krahasuar me klinikat e tjera.
Do sigurohemi qe konsulta juaj te jete sa me e qarte, cdo gje e sqaruar me detaje nga stafi yne miqesor! Kjo eshte nje nder shume arsyet, pse pacientet tane kane besim tek ne.

E vendosur ne qender te Tiranes, mes godinave moderne dhe prane stadiumit te ri Air Albania, ne krenohemi me nivelin ekselent te sherbimit, me vemendjen ndaj detajeve. Stafi yne gjithmone do kete prioritet sherbimin me te mire dentar per ju. Ne kemi bindjen, qe jemi me te miret ne sherbimin qe ofrojme dhe ju premtojme qe do largoheni me nje buzeqeshje ne fytyre!

Shërbim dentar me nivel të lartë:

Stafi yne merr pjese vazhdimisht ne trajnime dhe specializime ne mbare boten, per te qene gjithmone te perditesuar me te rejat me te fundit. Cdokush qe viziton kliniken tone, ka mundesi te shikoje te publikuara certifikatat e trajnimeve te stafit.

Benefitet e të paturit laborator brënda në klinikë:

Laboratori drejtohet nga teknike te specializuar te cilet bashke me teknologjine me te fundit, garantojne arritjen e nje estetike perfekte. Kombinimi i eskperiences 35 vjecare dhe teknologjise moderne (CAD/CAM, skaner 3D) ben te mundur arritjen e nje standarti te larte te punimeve.

5 Vite Garanci:

Garanci 5-vjecare per cdo punim te kryer ne klinike.
Garanci e perjetshme per implantet.

Përdorimi i teknologjisë së fundit dhe materialeve të kualitetit më të lartë:

Materiale te kualitetit me te larte per nje rezultat “lege artis”. Duke perfshire materiale te markave prestigjioze Amerikane, Japoneze, Gjermane, etj. Per me
shume informacion rreth materialeve, ju lutem te shikoni me poshte, persa i perket partenereve tane.

Partnerët tanë