Klinika Dentare KissDent

Motoja jonë është: 

“Shërbim.., Cilësi… Etikë… që përmblidhet me një fjalë, Profesionalizëm!”

Klinika Dentare KissDent eshte nje klinike me nje experience 35 vjecare, e cila punon me cikel te mbyllur, duke perfshire dhe laboratorin dentar me aparatura te
teknologjise me moderne ne fushen e dentistrise.

Laboratori i KissDent

Laboratori i KissDent eshte i pari laborator ne Shqiperi qe ka futur ZIRKONIN SI RISI TE PERDORIMIT TE TEKNOLOGJISE Cad /Cam (5 akse). Ky sistem eshte nje nga sistemet kompjuterike me te avancuara ku te gjitha punimet qe kryhen jane te nje precizioni 1/1000 e centimetrit, duke bere te mundur qe punimet te behen me shpejt, me me pak dhimbje, me pak invasive dhe mbi te gjitha me nje kualitet shume te larte, te qendrueshme dhe estetike.

STAFI i klinikës

Trajnimi i vazhdueshem i stafit tone ka qene prioritet gjate gjithe 35 viteve te punes, duke qene gjithmone te trajnuar ne teknologjite dhe teknikat me te reja ne treg. Kjo na ndihmon te bejme punen tone me mire, ne menyre me eficente dhe te ruajme gjithmone nje nivel te larte profesionalizmi.

Stafi yne eshte trajnuar ne te gjitha fushat e dentistrise, ne vende te ndryshme te botes si France, SHBA, Gjermani, Angli, Austri, Finlande, Suedi, Itali, dhe jane te pajisur me certifikata perkatese. Procesi i trajnimit vazhdon pa nderprerje ne menyre qe te jemi gjithmone NJE HAP PARA TE TJEREVE…

 Klinika KissDent ofron të gjitha llojet e shërbimeve:

<b>Koronat</b> Dentare (kellef)

Koronat Dentare (kellef)

më tepër
<b>Mbushje</b> dentare

Mbushje dentare

më tepër
<b>Estetika</b> e fytyrës

Estetika e fytyrës

më tepër
<b>Implantet</b> dentare

Implantet dentare

më tepër
<b>Drejtuesi i Padukshem</b> i dhembeve - Nuvola

Drejtuesi i Padukshem i dhembeve - Nuvola

më tepër
<b>Inlays</b> dhe <b>onlays</b>

Inlays dhe onlays

më tepër
<b>Ortodonci</b> - Aparate fikse

Ortodonci - Aparate fikse

më tepër
<b>Stomatologji parandaluese</b> per femije

Stomatologji parandaluese per femije

më tepër
<b>Zbardhimi profesional</b> i dhembeve

Zbardhimi profesional i dhembeve

më tepër
<b>Heqja</b> e nje dhembi

Heqja e nje dhembi

më tepër
<b>Kirurgjia:</b> ngritja e sinusit dhe shtimi i kockes

Kirurgjia: ngritja e sinusit dhe shtimi i kockes

më tepër
<b>Fasetat</b> dentare / Veneers

Fasetat dentare / Veneers

më tepër

MATERIALE

Të gjitha materialet që përdoren në klinikë janë cilësore, të çertifikuara dhe garantuara!