April 9, 2021 marin

Heqja e një dhëmbi

Heqja e nje dhembi:

Perdorimi i anestetikeve lokale dhe teknologjise te fundit, e bejne mjaft te lehte dhe pa dhimbje heqjen e cdo dhembi. Heqja e dhembit nevojitet ne raste kur, dhembi eshte i infektuar ose demtuar rende dhe nuk mund te shpetohet.