Teknologjia dhe materialet

Perdorim vetem materialet me te mira dentare dhe teknikat e fundit, ne menyre qe te arrijme rezultatet me te mira afatgjata per pacientet tane dhe te shmangim nevojen per zevendesime te shpeshta. Tekniket tane jane te kualifikuar dhe ne jemi ne gjendje te garantojme pune cilesore. Ne vitet e fundit, ka pasur disa perparime thelbesore dhe te pabesueshme ne dentistri duke e bere edhe me te rendesishme, ruajtjen e hapit te kohes.

Megjithese nje game e gjere e teknologjive te reja jane ne dispozicion ne boten e dhembeve, ne kemi investuar kohe, para dhe energji ne zgjedhjen e teknologjive me optimale te dhembeve. Prandaj dentistet tane mund te ndihmojne ne krijimin e buzeqeshjeve te shendetshme dhe te bukura te ndertuara mbi nje themel te forte. Ne perdorim vetem teknologjine me te mire dentare te disponueshme dhe kemi provuar dhe testuar shumicen e risive te fundit ne detaje. Vetem atehere, kemi zgjedhur teknologjite e duhura per komoditetin dhe kujdesin tuaj. Ne mund te perdorim teknologjine e renditur gjate ekzaminimit tone gjitheperfshires, ​​konsultes periodontale, konsultes se implantit, konsultes ortodontike dhe keshillimit te higjienes.

TEKNOLOGJIA

Skaner 3D panoramik:

Skaneri panoramik 3D perdor doza ultra te ulta te rrezatimit per te marre imazhet e nevojshme per diagnostikim dhe trajtim. OPG (radiografia e plote e gojes dhe nofulles) dhe skanimi CT perdoren per trajtime te tilla si implantet, trajtimet ortodontike, heqjet, si edhe per rehabilitimin e plote te gojes.

CAD / CAM me 5-akse:

CAD / CAM nenkupton Projektimin dhe Prodhimin e Kompjuterizuar.

Termi “5-akse” i referohet numrit te drejtimeve qe mund te levize makineria. Ne nje qender perpunimi me 5 boshte, vegla prerese qe leviz pergjate akseve lineare X, Y dhe Z, rrotullohet ne boshtet A dhe B per te perpunuar zirkonin ne cdo drejtim.

KissDent eshte e para klinike ne Shqiperi, qe ofron qe prej vitit 2006 teknologjine CAD / CAM.

Printer 3D

Realizon printimin e nje dhembi provizor (te perkohshem) per 4 ore.

KissDent eshte e para klinike ne Shqiperi qe ofron qe prej vitit 2006
teknologjine CAD / CAM

MATERIALE

Ne perdorim teknologjine me te larte dentare dhe materialet me cilesore:

Materialet jane po aq te rendesishme sa teknika e nje trajtimi dentar. Ne e marrim cilesine e trajtimeve tona shume seriozisht dhe perdorim vetem me te miren qe mund te ofroje tregu. Materialet tona dentare jane te cilesise me te larte dhe te aprovuara nga BE. Shumica e markave vijne nga Shtetet e Bashkuara, Gjermania, Japonia, etj.

Keto jane markat e njohura qe ne perdorim per t’ju dhene cilesine e punes qe meritoni.

Partnerët tanë